FAQ’s – Preguntes freqüents

Què és #creixerenequip?

El projecte “Treballar sola, créixer en equip” és un retir que té per objectiu canviar la manera de veure, i viure, l’emprenedoria i el treball en equip.  Un espai on flueixi la creativitat i la imaginació, on les participants puguin compartir les seves experiències i fer créixer la seva xarxa dins el món de l’emprenedoria.

Quan té lloc el retir?

El retir tindrà lloc els dies 13 i 14 de juny de 2018 a la casa de turisme rural Cal Carreter, a Mieres (La Garrotxa).

Com hi puc arribar?

Si vens en cotxe…

  • Autovia C-17 de Barcelona fins passat Vic, agafeu la C-37 en direcció a Olot. Entrant a Olot, passeu per la GI-524 direcció Santa Pau, i a 9 kms hi ha Mieres.
  • Autopista AP-7 de Barcelona fins a la Sortida 6 – Girona N, autovia C-66 de Girona fins a Banyoles, passat el llac agafar la GI-524 direcció Mieres-Santa Pau fins a Mieres, o fins a Olot, agafar la GI-524 en direcció a Santa Pau, i a 9 kms hi ha Mieres.

Si vens en tren…

RENFE fins a Girona. És necessari utilitzar un altre mitjà de transport per arribar a Mieres. Consulta els horaris de tren a la pàgina de RENFE.

Si vens en autobús…

Línies regulars autobús TEISA. Consulta els horaris de les línies regulars des de Barcelona i Girona en direcció Banyoles o Olot, i des de qualsevol d’aquestes poblacions la línia Banyoles-Olot (passant per Mieres).

Quin és el preu del retir?

El preu del retir és de 295 € i inclou allotjament, dietes i assistència a les activitats.

Puc participar a algunes activitats però no al retir sencer?

Sí. Si estàs interessada en participar a algunes de les activitats però no al retir sencer, fes-ens-ho saber a hola@creixerenequip.com i mirarem quina és la millor opció que et podem oferir.